Outfits

29/03/13
 
Vit kofta: Zara
Blå topp: Zara
 
 
 
 
 
30/03/13
 
Blå kavaj: Mango
Vit skjorta: Cubus
 

31/03/13

Hejhopp!
 
I fredags så fixade jag akvariet som jag sagt ett tag. Så det var skönt att det blev gjort! Nu är det riktigt fint och fiskarna ser ut och vi in ;)
 
Vid fyra åkte jag och Lisa till pappa och firade honom :) Det var trevligt. Sen frågade några släktingar om dem skulle skjutsa hem mig och Lisa och vi tackade gärna ja sen fick vi med oss Twix ocskå :) Vi var hemma vid 10.00
Sen kom Ebbe också så vi spelade kort och hade riktigt mysigt :)
 
Sen blev det Lördag och Twix åkte hem vid 1. Då hade mamma kommit hem också. Sen åkte vi på nästa galej, vid 3 tiden gick bussen. Vid fyra tiden var vi hos Catta för påskmiddag. Riktigt trevlig kväll med massa god mat och trevligt sällskap!
 
Nu är det Söndag och jag har börjat bli frisk. Alex kommer hem i morgon och det är jag glad för!
Lisa och jag har inte gjort så mycket idag. Men det var skönt med en hemma dag. Men vi gick till maxi och handlade mat. Sen har vi fixat med tradera också.
 
Nu ska jag, Lisa och ebbe kolla på någon film. Sen blir det sängen!
 
Kalle tog bild på Lotta och Lisa ;)

Outfits

26/03/13
 
Randig tröja- oklart
 
 
 
28/03/13
 
Lilla skjorta- Vila

Sen uppdatering

Sorry för sen uppdatering! Men i tisdag jobbade jag och vid 1 fårgade dem om jag kunde stanna en halvtimme längra alltså till 16.30. Det gjorde jag jag tänkte att 30min = 50kr :) så får man tänka ibland när det känns jobbigt.
Det har inte hänt så mycket saker. Därför ingen uppdatering. Men i onsdags så städade jag hela källaren det blev skit fint! och vi lunch gick jag hem till Alex för att äta lunch han hade beställt sushi åt oss :D
 
Sen när jag rensade källaren så hittade jag massa saker, mina gammla ridsaker, hundsaker, kaninsaker. Så allt det la jag och Lisa upp på tradera idag :) hoppas vi säljer något iallafall. Sen har jag fått lite konst som jag ska sälja åt Alex, det ska också upp på tradera i morgon.
 
I morse åkte Alex till sitt landställe :( Jag pratade med honom nu en timme och han hade det bra. Jag saknar honom extra mycket när jag ska sova. Men det är ganska skönt att vara i från varandera också. 
 
Idag fixade vi som sagt med tradera men efter det åkte jag, Lisa och mamma till årsta och spelade bowlig! riktigt roligt. Vi spelade 2 serier och Lisa vann med 191 och jag kom på 186 mamma 143 tror jag. Men det var riktigt roligt att hitta på något tillsammans.
 
Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig. I morgon ska jag fixa med akvariet (har sagt det i två veckor...), fixa med tradera sen om jag hinner sola. Men det får vi se för jag är sjuk och det är inte bra att sola då men vi får se hur jag mår i morgon. Sen vid 5 ska vi åka hem till pappa för han fyller 50år! så då blir det middag och så.
 
Nu sak jag gå men vi hörs i morgon!

26/03/13

Hej! Nu sitter jag på bussen och ska iväg och jobba. 9-16 idag :/ men det ska nog gå bra!
I morse åt jag en riktigt god frukost


Härlig dag

Det blev ett fotbad så nu är fötterna riktigt fina igen. och dem mår bra!
Vid fyra tiden gick jag och Lisa till maxi föra att möta mamma och storhandla.
Sen kom vi hem och då kände jag, Lisa och Alex att vi inte ville äta någon vanlig mat så vi beställde sushi :) riktigt gott!! Jag har ju varit så sugen på det hela dagen. Nu sitter jag och Alex här och väntar på att Molanders ska börja som vi ska se med mamma och Lisa. Sen blir det att gå till sängs för i morogn ska jag jobba. 8-16 jobbigt att jobba så sent för det är jag verkligen inte van med men det ska nog gå bra!
 
Men vi hörs sen eller i morgon.

25/03/13

Hej!
Jag hade verkligen en jätte trevlig kväll med Amanda igår. Vi käkade på vapiano, det var fullt där men tillslut fick vi ett bord. Vi åt en god pasta rätt och en cider till det.
 
Sen drog vi hem till mig och började fixa oss. Sen tog vi bussen vid 11 så vi var där vid halv 12. Vi kom dit och kände en del som var där. Anna, issa, elin och Olivia. Så vi dansade och snackade med dem :) Sen tog vi en taxi hem vid tre tiden :)
 
Vi sov gott och vaknade vid 9 (vaknar alltid jättetidigt efter en utekväll) sen gick vi till forum och skulle äta suschi men dem öppnade inte fören 11 och det orkade vi inte vänta på så det blev mat på thai wok. Sen drog vi och solade i vårat gym. Amanda åkte sen vid halv 1.
Så nu ska jag och Lisa kolla på film och göra fotbad, mina föter skriker verkligen efter lite ormsorg efter igår. Jag dansade och gick runt i höga klackar så föterna mår inte så bra nu kan jag milt säga dem är typ mosade.
 
Jag igår:
 
 
 

Outfit

Nu till middagen köra jag på:
 
Linne: mq
Kofta:hm
 

Hallå

Jag, Lisa och Alex åt lunch i hop hemma och det blev subway. Mmm.
 
Nu är jag lite stressad, jag ska hinna köpa en bussremsa innan min buss går 17.00. Så jag måste typ gå nu. Jag ska iallafall in till stan och träffa Amanda vi ska äta middag sen åker vi hit igen.

24/03/13

Börjar morgonen bra men glass!!
 

Hemma igen

Nu kom jag, Alex och Lisa precis hem ifrån bastun med philip. Vi hade trevligt :) lyssnade på musik och snackade. Nu ska jag och Alex kolla på någon film sen blir det att sova.
 
I morgon ska jag:
 
Äta frukost
Byta sängkläder
Damsuga
Promenad?
Träna och sola
Duscha
Middag med Amanda
Isabells skiva!
 
Det är mycket att göra i morgon så nu måste jag hoppa i säng.
 
Hörs i morgon!

Hej igen

Lisa och jag kom inte på så mycket att göra men vi ska snart äta så det är lugnt. Men vi snackade med Alex och Philip och dem hade lust att ses så det ska vi göra :) Vi ska typ dricka lite vin i bastun.

Skönt med en ganska lugn helg jag har fått tid åt Alex och min familj :)
 
Men i morgon kommer det hända saker! Jag ska duscha byta sängkläder och städa mitt rum. Efter det blir det att göra sig i ordning och åka in till stan och möta Amanda vi ska äta middag någonstans, efter det ska vi hem till mig och göra iordning oss och föra, sen åker vi på issas skiva! :D
jag är riktigt taggad! Det ska bli riktigt roligt, jag har inte varit ut på år och dar...
 

Outfits

22/03/13
 
Grån kofta: Gina Tricot
 
Vit Linne: Zara

 
23/03/13
 
Vit tröja: Hm
 
Grön topp: Lindex
 

23/03/13

Hej bloggen!
 
I förrgår mådde jag inte så bra. Men på kvällen piggnade jag till och mamma skulle iväg så jag och Lisa ringde twix så han kom över. Sen kom också Alex över och vi spelade spel och kollade på film, och myste.
Sen fick jag datorn av pappa som jag skulle få. Det är den jag skiriver på nu, hihi
Nu kommer det att bli bättre uppdaterning här!
 
Igår så vaknade jag och Twix upp. Lisa och Alex hade åkte till jobbet. Iallafall så tog jag med mig twix till maxi där vi hadelade frallor och gott pålägg. Sen njöt vi av en riktigt mysig frukost.
Efter det drog vi till forum och gjorde lite ärenden.
Sen åktev vi till Sickla och fika med Issa :)
 
Sen åkte Twix hem vi 4 tiden. Lisa åkte till ebbe vid 6 tiden. Så då åt bara jag och mamma middag tillsammans men det var mysigt.
Vid halv 2 tiden kom jag hem från en promenad med Alex, och efter det så kom Lotta med familj och hjälpte mig att sätta upp en spegel och två hyllor. Det blev riktigt fin och jag är väldigt nöjd! Jag visar det sen :)
 
Nu sitter jag och Lisa i mitt rum och är lite utråkade, vi vet inte riktigt vad vi vill och kan göra. Så vi sitter och tänker...
 
 

Lunch


Sjuk :(

Jag vaknade för en stund sedan och var riktigt täppt i näsan. Jag mådde inte alls bra utan var riktigt trött och ont i kroppen.  
riktigt tråkigt att inte få jobba idag men jag får vila upp mig så jag kan göra det jag ska i helgen. Sen får jag jobba hårt nästa vecka. 
Så idag blir det inte mycket med mig. Utan jag ska dricka te och kolla på film :) Sen fixa lite små saker som att tvätta akvariet, duscha, plugga. Sen på eftermiddagen ska jag träffa Lisa i forum och fixa några ärenden och kanske äta middag där. 
 
 
Saknar mitt blonda hår i bland, och sommaren såklart! 

Duktig!

Nu ligger jag och Alex i sängen och ska se på tunnelbanan. Vi var och gymmade alldeles nyss. Det gick bra och var riktigt skönt!
Tommy kunde inte ses så det blev inget med det.

Nu ska vi mysa hörs i morgon! :)


Outfits

Här kommer mina outfits från igår och idag!

Blå topp: hm
Halsband: hm

Vit topp: Lindex
Svart kofta: hm

https://cdn1.cdnme.se/3809296/6-3/pic_5149f8129606ee2091c09814.jpg" class="image">


Silver <3

Mitt armband kom hem i morse! Jag beställde det från en sida som dessie rekommenderade.
Jag blev riktigt nöjd! Det är äkta silver och har 13 berlocker.


20/03/13

Hej!

Jobbet gick bra igår men det var inte så roligt. Jag fick vara rast vakt i tre timmar. Det var iskallt och inte alls roligt. Jag fick en halvtimme med barnen inne och det var ju roligare.
Efter jobbet åkte jag hem ett par timmar. Sen gick jag hem till Alex och vi lagade Hamburgare med Andres, det blev riktigt gott! Men sen hände lite saker så jag och Alex gick hem till mig och Andres gick till sig.

Idag har jag varit i skolan och hämtat uppgifter som jag ska göra hemma.
Jättebra Linnea!!
Nu är jag hemma och tittar på något program. Lisa ska komma snart och då ska vi panta lite burkar och ta en cigg, jag ska plugga lite.
Sen blir det middag vid halv 6-6 och efter det ska jag träffa Tommy och ta en promenad.
Vid åtta ska jag träffa Alex och Lisa och då ska vi gymma! :)
En härlig dag helt enkelt!!


Hej!

Nu sitter jag i soffan och är färdig sminkad och klar. Jag råkade kolla fel på klockan så jag har en timme på mig att ta det lugnt.
Jag ska iväg och jobba idag! Jag börjar 12-16:30 idag och ska jobba på fritid på skolan i Länna där jag jobbade första gången. Ska bli roligt att jobba men det är alltid lite nervöst!
Efter jobbet ska jag hem. Sen vid 19:00 ska jag kanske hem till Andres och äta middag med Alex.

Min helg:

På torsdag ska jag kanske träffa Fredrik och ta en öl och snacka livet :)

På fredag ska jag ha mys kväll med Alex <3

Lördag förmiddag kommer Petri med familj och ska sätta upp mina hyllor och en spegel i mitt rum! Jag tänkte göra en video sen med mitt rum som jag lägger upp här. Sen på kvällen ska jag på bio med Maria, sen ska vi äta middag eller fika efter. Riktigt trevligt!

Sen blir det söndag och då ska jag träffa Amanda och äta middag sen på kvällen ska vi på issas skiva!! Jag är riktigt taggad!!

Hörs sen!


19/03/13

Brakfrukost


Gym

Nu har vi precis kommit hem ifrån gymmet. Det gick riktigt bra!
Nu käkar vi lite lunch innan vi ska ut på en långpromenad :)
Hörs sen


16/03/13

Hej på er! Jag har blivit så himla dålig på att blogg känns riktigt tråkigt :( jag ska försöka hitta mitt driv till att blogga! För i grund och botten tycker jag det är riktigt roligt med en blogg när man lägger upp fina bilder och så speciellt när man kan titta titta tillbaka :)
Iallafall igår var jag med Lisa hela dagen och kvällen. Vi tittade på film och åt massa mys, Ebbe var med och sen kom också Alex över.
Idag ska jag, Lisa och Ebbe, Alex. Gymma och sola solarium :) man får hyra 2 timmar så vi hyr mellan 12-14!

Efter det kanske det blir en promenad och sen måste jag till forum för min AppStore har blivit jätte konstig...
Så kanske vi äter i forum eller så äter vi tacos hemma! Sen ska jag och Alex hyra en riktigt bra film ikväll. Som jag är riktigt taggad på!!

Men jag ska gå upp från sängen nu och äta frukost. Sen är det dags att peppa till.
Jag är på riktigt bra humör idag för övrigt!
Hör sen puss!


15/03/13

Hej! Igår gick jag och Lisa till gymmet och solariet som vi har här på gården. Riktigt skönt att röra på sig och få sola lite solarium.
I morse blev det inget jobb :/ men jag och Lisa köpte en riktigt mysig frukost. Sen fixade vi lite och hemma och sen blev set en promenad på det :)


14/03/13

Hej!
Igår blev så att mamma, jag och Lisa gick till jarlahof och åt middag jätte mysigt! :)
I morse ringde dem och ville att jag skulle hoppa in och jobba idag. Det gick jättebra och var mycket roligt!! Nu är jag hemma och vi ska börja med middag snart :)
Efter middagen ska jag fixa lite med mina kläder sen kanske gymma och sola solarium. Hörs sen!


Outfit

Skjorta: bik bok


13/03/13

Jag ber om ursäkt (till mig själv) att jag inte har skrivit!
Det har faktiskt hänt lite sen sist jag skrev.
I lördags träffade jag, Lisa, Catta och Lotta vi spelade biljar och åt middag på tenn stoppet det var en riktigt trevlig kväll! Vi fick reda på att Catta och Johan ska skilja sig. Det var mycket tråkigt men dem var nöjda och glada med sitt beslut och då känns det bättre för mig. Catta sa också att hon ska flytta till Nacka och det kändes riktigt bra!
I söndags städade jag och Alex lägenheten sen var det dags att flytta hem. Det kändes riktigt tråkigt att inte bo tillsammans men det gick bra för Alex kom på kvällen så då var allt som vanligt :)
I måndags träffade jag Micke och tog en lång promenad i nyckel viken. Riktigt skönt. Sen på kvällen kom Alex förbi :)
På tisdag morgon ringde min mobil och då hade jag fått jobb!! Jätte roligt :) jag var på ett dagis i Länna. Pysslingen skola. Barnen var mellan 1-3 år. Jag jobbade där mellan 08-15 så det blev en lång dag eftersom jag inte gör så mycket egentligen, men det ska det bli ändring på! Idag har jag inte gjort någonting vilken känns konstigt och jobbigt! Men jag hade ingen bussremsa så jag kom aldrig iväg idag :( jag vill jobba hela tiden, jag tjänar pengar och har riktigt roligt på jobbet med alla barn!
Nu ska jag snart gå upp till tvättstugan efter det ska jag och Lisa gå och äta i forum :) hörs sen!
Bild1: hästarna som jag och Micke hälsade på
Bild2: min firar middag igår efter jobbet!


Helg <3

Helt underbart vänder man kan ju inte tro att det är 3-. Jag sitter på Alex balkong och njuter!
Jag träffade inte Emelie igår...
Men Alex kom hem vid halv sju i går och då hade han köpt med sig sushi :) Efter det badade vi och hade riktigt mysigt! Efter det kollade vi film och så :) nu är han på jobbet så jag ska fixa lite här hemma och måla naglarna. Sen ska jag möta Lisa och Ebbe och handla lite mys. Sen måste jag duscha och träffa Alex vi fyra innan jag och Lisa ska möta Catta och Lotta för att spela billjar och äta middag :) vi ska ses halv sex så jag måste börja fixa mig snart! sen ska jag hem till min Karl och kanske ta över några vänner.
Ps. Titta vilken god lunch jag åt idag!
Hörs sen!


08/03/13

Hej
 
Det har inte hänt så mycket dem här dagarna så jag har inte haft så mycket att berätta. Igår så skickade jag in mitt schema till jobbet så dem kommer att höra av sig på måndag typ :)
Jag har träffat Lisa ändel. Fikat hemma hos mamma. Ja lite sånt. Haft mysig middagar med Alex också.
Ikväll ska jag kanske hem till Emelie och träffa lilla Alexandra! Jag ska äta middag där och sen ska Alexandra bli passad utav en barnvakt. Och då ska jag och Emelie åka och kolla på när Sebbe har en spelning.
Jag har inte träffat Emelie på 1år kanske. Så det skulle vara riktigt roligt att ses! 
 
Snart ska jag hem och försöka få med Lisa till forum och äta Subway där.
 
Hörs sen :)
 

Hej på mig!

Juste jag var på maxi idag och köpte en ny bok! Jag tycker den värkar mycket intressant! Jag måste läsa spännande och verklighets böcker.
Nu kollar jag på hissen medans jag väntar på Alex. Snart ska jag börja läsa min bok :)


Solen

Jag möte upp Lisa och Ebbe. Vi tog en promenad sen satte vi oss i solen och fikade. Lite blött men härligt med sol!


06/03/13

Mmm mys frukost


Bilder

Här kommer lite bilder från idag

Bild 1 min goda frukost i morse

Bild 2 mitt företag som jag ska jobba för samt min namn skyllt

Bild 3 jag efter min sovmorgon

https://cdn3.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c189606ee3cadc93ae0.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c189606ee3cadc93ae0.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c189606ee3cadc93ae0.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c189606ee3cadc93ae0.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c189606ee3cadc93ae0.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c189606ee3cadc93ae0.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c189606ee3cadc93ae0.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c189606ee3cadc93ae0.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c189606ee3cadc93ae0.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c189606ee3cadc93ae0.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c189606ee3cadc93ae0.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c189606ee3cadc93ae0.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c189606ee3cadc93ae0.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c189606ee3cadc93ae0.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c189606ee3cadc93ae0.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c189606ee3cadc93ae0.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c2fe087c34b96e1139a.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c2fe087c34b96e1139a.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c2fe087c34b96e1139a.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c2fe087c34b96e1139a.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c2fe087c34b96e1139a.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c2fe087c34b96e1139a.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c2fe087c34b96e1139a.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c2fe087c34b96e1139a.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c2fe087c34b96e1139a.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c2fe087c34b96e1139a.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c2fe087c34b96e1139a.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c2fe087c34b96e1139a.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c2fe087c34b96e1139a.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c2fe087c34b96e1139a.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c2fe087c34b96e1139a.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c2fe087c34b96e1139a.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c5e9606ee3c89423d1f.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c5e9606ee3c89423d1f.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c5e9606ee3c89423d1f.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c5e9606ee3c89423d1f.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c5e9606ee3c89423d1f.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c5e9606ee3c89423d1f.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c5e9606ee3c89423d1f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c5e9606ee3c89423d1f.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c5e9606ee3c89423d1f.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c5e9606ee3c89423d1f.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c5e9606ee3c89423d1f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c5e9606ee3c89423d1f.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c5e9606ee3c89423d1f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c5e9606ee3c89423d1f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c5e9606ee3c89423d1f.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3809296/6-3/pic_51361c5e9606ee3c89423d1f.jpg" class="image">


5/03/13

Hej!
Igår hade jag en trevlig kväll med Alex vi åt middag och kollade på något program. Sen gick jag till sängs tidigt eftersom jag hade en viktig sak att göra idag!
 
Jag var på vikariekursen! det var inte roligt kan jag säga vi var runt 20-25 och satt mesta dels och lyssnade men vid vissa tillfällen hade vi grupparbeten som sen skulle presenteras för alla andra. Jag fick ändå mycket bra tips och så, så det var jättebra att jag gick. Man måste gå denna kurs annars får man inte börja jobba med barn, på detta företag iallfall.
 
Ja vi slutade kuren lite tidigare en planerat vid halv ett, vilket var riktigt skönt efter att ha suttit och lyssnat så behövde man röra på sig.
Så jag var hemma tjugo i två och Lisa mötte mig vid tempo, där jag köpte en liten chocklad bit och en dricka behövde verkligen energi.
Sen gick vi hem till mig (Alex) där vi gjorde lite lunch och kollade på film så vi båda råkade somna. Vi sov från tre tidien till halv fem så det var bra! Behövligt.
 
Nu sitter jag vid Alex dator och skriver men ska snart dricka mitt te som jag gjort och gå ut på balkongen. Sen väntar jag på att Alex kommer hem vid halv sju. n

Fräsch

Nu är jag ren och nu duschad :) Lisa kom ju över så vi tog en promenad i solen :) vi köpte lite fika bröd också. Så Lisa kommer över snart så ska vi fika


Underbart

Solen ligger på och jag sitter med en kopp te på balkongen. Det är helt underbart! Lisa är hemma idag så hon kommer förbi :) vi ska sitta i solen och njuta!!


Ny dag

Hej! Nu har jag suttit uppe en stund. Snart ska jag gå till mig för att hämta lite saker. Det kändes ganska konstigt att vakna upp hos Alex men Jättemysigt! Jag hann säga hejdå till Alex innan han gick till jobbet. Men vi ses ju ikväll.
Nu ska jag som sagt hem och hämta lite saker, efter det ska jag göra lite lunch här och så.
Sen behöver jag ta en promenad. Sen ta det lugnt. Sen måste jag börja med middagen. Jag börjar känna mig som en hemma fru :p haha


Borta bra

Nu ska jag och Lisa hem föratt hämta kläder och saker till mig eftersom jag ska bo hos Alex ett tag :) det ska bli Jättemysigt! Men det är ju inte långt hem som tur är ;)


Hallå

Jag kom till Alex för en stund sedan. Han hade lagat pannkakor :)
Nu sitter vi och tittar på ett program. Jag hade verkligen mysigt med Amanda vi fikade och kollade runt lite i forum.
Snart kommer Lisa till Alex och mig då ska vi spela monopol. Haha vi spelar det typ varje dag :p


3/03/13

Idag har jag haft en mysig söndag! Jag och Alex åt en mysig frukost sen kollade vi på film. Nu väntar jag på att Amanda ska hämta mig med sin bil :D vi ska till forum och fika sen ska jag byta storlek på en tröja jag köpte igår.
Efter det ska jag till Alex och äta middag. Jag ska bo där en vecka när hans mamma åker iväg.
Hörs sen


Dagens outfit/ kvällen outfit

Dagens:

Vit linne: kommer ej ihåg
Vit kofta: zara
Blått halsband: hm
Blå jeans: Gina

Kvällens:

Topp: Lindex
Jeans: Cubus


Trevlig kväll

Jag hade en trevlig kväll med familjen. Vi åt gott och hade mysigt. Lotta hade också köpt en plånbok till Lotta så det var ju synd men det löser sig.
Nu sitter jag i bastun och väntar på Alex.


Fix dags

Nu ska jag byta om och sminka mig. Mamma ska firas ikväll men hon ville bara fira med mig, Lisa, Catta, Lotta och mormor.
Men det ska bli trevligt!
Vi har köpt en fin plånbok som mamma önskade sig.
Efter middagen ska jag träffa Alex och vi ska basta :)
Hörs sen


Lunch


2/03/13

Mys lördag!


Mysnivån

Mys nivån på mitt rum är enorm. Så himla mysigt! Nu fattas bara min andra halva <3


1/03/13

Hej! 
Redan i morse försökte jag skriva här men det gick inte så jag gav upp...
Idag klev jag upp vi halv 12 då hade twix redan åkte hem. Jag gick upp och åt frukost och så sen gick jag och Lisa till maxi där vi möte upp mamma där vi storhandla. Det gick snabbt och bra/lätt att göra det. Sen var vi hemma vid halv tre tiden. 
Då började jag möblera om mitt rum (igen) men det gick bra och jag är riktigt nöjd! Detta har nog varit den bästa möbleringen hittills. 
Efter det hoppade jag in i duschen och när jag var klar så stod maten på bordet :) Så vi åt och sen gick jag och Lisa till forum och gjorde ärenden/shoppade lite. Nu sitter i min säng och väntar på att Alex ska komma hit. Jag hoppas jag kan övertala honom till att basta men det tror jag väl inte. 
Lisa åkte till Ebbe så nu ska jag sno hennes dator ett tag ;)
Hör sen eller i morgon :)

RSS 2.0