Lite shopping

Jag och Lisa tog oss till forum och köpte present till pappa och Twix (sen slank det ner en present till mig själv :p)
Efter middagen så kollade jag, Lisa, mamma på Green Street Hooligans. Den är väldigt våldsam/ sorglig. Men det är en helt fantastisk film! Se värd!
Efter det gick vi ut och hade ett spontant snöbollskrig med Alex och Kristian, väldigt roligt men den sköt så hårda bollar att jag visste inte om jag skulle klara mig levande ur


30/12/12

Godmorgon!
Jag har precis vaknat till liv! När Alex inte sover här har jag en säng på 1,40 bred fatta att jag sover som en prinsessa! Jag vill inte lämna sängen ännu men jag ska kolla lite på reorna på internet 👍❤


29/12/12

Hej! Igår så hade jag så mycket att göra så jag hann inte skriva :( igår på förmiddagen åkte jag och Lisa in för att köpa julklappar till Malte och Kalle.
Efter det åkte vi hem till Catta på middag. Dem som var där var Lotta, Petri, Malte, Kalle, mormor, Johan, Catta, jag, Lisa, Cissi. Det är hela min familj men andra räknar det som släkt.
Vi var där väldigt länge, vi kom inte hem fören klockan kvart i 12. Sedan mötte jag och Lisa upp Alex och hans syssling Kristian. Dem kom över och åt nattmackor sen gick dem vid 2 och då fick jag äntligen sova!


Hockey


28/12/12

Hej! Nu sitter jag och Lisa på bussen och ska åka in till stan och möta mamma samt Filippa vi ska handla julklappar åt, pappa, Malte, Kalle, Alex och Twix så vi lär vara i stan ett tag :) sen ska vi hem och hämta ett paket påvägen :D till middagen kommer Sasha, Patrik, Filippa och ska äta middag med oss sen ska vi på hockey match... Vet inte om det blir så roligt men men. Sen på kvällen kommer Alex :) <3


Mys middag

Vi har precis avklarat middagen :) mysigt var det


Film

Jag, Lisa och Ebbe sitter just nu och tittar på en skräckis som vi gick ner till maxi och hyrde :)
Vi ska väl kolla färdigt på filmen så kommer Alex hem och vi ska äta bara han och jag. Lisa + Ebbe ska inte äta hemma och mamma stannade en natt till hos sin Karl.
Hörs sen


27/12/12

Godmorgon! Jag ligger i sängen och har precis vaknat. Jag har sovit så himla bra i min nya säng! Jag ska visa er varför :) idag har jag inga planer. Alex har börjat jobba idag så vi kommer ses till kvällen, lite tråkigt men jag tror att det är bra att komma ifrån varandra lite. Idag kanske jag ska åka in till mellandagsrean med Lisa och Ebbe. Jag hoppas vi gör det, men nu ska jag ta mig upp och äta frukost.
Puss
Inte konstigt att jag sover som en prinsessa.
Nya sängkläder från mamma och en ny säng från Alex.


Middag!

Äntligen har vi fått tag på mat vi skulle till pizzerian men den var stäng i dag men öppen idag... Konstigt!
Men nu sitter jag med en pasta sallad och tittar på ABBA:s dokumentär :)


26/12/12

Hej! jag har inte orkat skriva på ett tag :/ men jag ska skärpa mig igen! 
Idag gick jag tillsammans med Lisa till forum och skulle titta in på mellandags rean men det var omöjligt det var så mycket folk! ursch så jag och Lisa gick hem istället. 
Lite som har hänt när jag inte skrivit är att jag har blivit helt tandställnings fri, känns heeelt underbart men mycket konstigt också! Sen har vi firat en lite jul med mormor, catta, lisa, mamma och jag. Det var välidigt mysigt! Sen var jag och Amanda, Rosanna och Lovisa ute i går och hade riktig roligt! Lotta, Malte, Kalle och
Petri har kommit hem från teneriffa så det känns bra. Sen tror jag inte att det har hänt så mycket.
Jag, Lisa, Alex och ebbe ska gå ner till pizzerian och sitta där och mysa. Mamma är inte hemma så vi ska umgås.
 
 

19/12/12

Idag gick mamma och jag upp tidigt vid 7 för hon skulle följa med mig till tandläkaren. Jag fick ta bort överkäken! Jag är så himla glad :D i morgon får jag ta bort underkäken. Idag blir det typ bara spring hos tandläkaren... Jag har tre tider idag men på fredag är allt klart! :) efter tandläkaren ska vi hem och julstäda för i morgon blir det granköp!


Bak

Igår gick jag och mamma ut och åt. Jättetrevligt! Jag tog husets sallad och dem var väldigt god. På kvällen när vi kommit hem så kom Alex över och vi bakade olika kakor. Vi hade det väldigt mysigt :)


Desperata hemmafruar

Godmorgon bloggen!
Jag avslutade frukosten för ett tag sedan och såg på desperata hemmafruar (svenska översättningen) det r min lilla morgon rutin :) mitt andra paket från hm har kommit så jag ska hämta den om någon timme :D


Morden i Sandhamn

Hej!
Jag sov så himla dåligt inatt så jag tackade för mig tidigt. Jag ligger och tittar på morden i Sandhamn på 4:an. I morgon ska jag gå upp och duscha sedan plugga klart det som är kvar innan jag går på jullov :)
Hörs i morgon


Film time


17/12/12

Hej!
Jag sitter i soffan med Lisa och kom precis hem från Alex. Vi var där en stund nu på eftermiddagen.
Igår blev det väldigt livat, med alla som var här och gå ut i kylan och fixa mat men det gick bra tillslut.
 
Igår fick jag en bild från Catta på mina små kusiner som är på teniriffa. Saknar dem! <3 
 
 

Hemma nu

Jag kom hem precis efter att ha kört. Körningen gick bra och det var roligt! Men det är halt och mycket snö.
Min bror följde med hem till oss. Jättemysigt!
Vi blir många som ska äta idag så pappa gav oss rikskuponger så vi ska gå ner till donken lite senare.


16/12/12

Det jag hade lovat er gick inte så bra igår! :( Jag skulle ju bli så mycket bättre på att blogga och hålla er uppdaterade men igår gick det åt pipskogen. Ber om ursäkt för det! Jag hade en nedgång igår men nu är jag upp ingen. 
 
Men natten fre-lör ramlade Alex in till mig vid halv 3 tiden. Så vi vaknade upp igår och gjorde en jättemysig frutkost med mackor och te. Det var mysigt att få spendera lite ensam tid ihop, för Alex jobbar alltid på lördagar egentligen men igår fick jag lite tid med honom :) 
Vid två tiden tog jag bussen till slussen och möte upp Lisa där vi åkte sedan till mormor och bakade, lagade mat . Det var mysigt men jag fick såna magsmärtor! Jag kan hem vid halv 9 och måde då inte alls bra! Men efter två alvedon och en promenad och Alex kom så måde jag mycket bättre! Skönt! idag är jag återställd. Så igår kväll hade vi bara mys med film och trevligt sällskap. 
Nu sitter jag med Ebbe, Lisa och tittar på en film. 
Vid tre ska jag iväg och köra bil med pappa. Sen hem igen och umgås med Lisa, Ebbe, Alex för mamma är inte hemma ikväll! :D 
Hörs sen

Mys

Jag kom precis hem från grabbarna :) jag har gjort te, två mackor och ett glas juice :) mysigt!! Kollar på gladiator. Sjukt bra film!


Hej igen!

Jag ska iväg till en kompis Philip där är Daniel också så det blir trevligt! jag har inte sett dem på jättelänge. Alex är på fest så jag kände att jag behövde komma iväg och göra något. Så det blir det :)
Jag hade beställt mycket från hm typ 10 saker. Men jag måste säga att det var mycket som jag inte gillade så jag ska byta en topp. Sen ska jag behålla två halsband och en låda ögonskuggor. Resten blir att skicka tillbaka :( men jag tror att dem andra två beställningarna blir bättre!
 

Nu har det kommit!

Mitt paket har kommit! :D Jag kom hem efter tennisen för en timme sedan. Nu har jag ätit och jag tog med mamma till affären så jag kunde få ut mitt hm paket! Så nu ska jag kolla lite vad jag klickat hem.
 

Dagens

 
Svarta Jeans: Cubus
Topp: Gina Tricot
Linne: MQ

Paket!

Heej!
Jag sitter fortfarande i sängen men har kommit en bit på vägen, jag har målat naglarna och ätit frutkost/lunch :) Jag har beställt tre paktet från hm, det första ska kanske komma idag, förhoppningsvis. Det är lite olika saker som jag kan visa upp här sen :D (om det kommer idag) 
 
 
Mina naglar! blev lite utanför men det går bort efter några timmar. (är för lat för att ta bort det med topps) 

14/12/12

Hej!!
Jag måste erkänna att jag är världens sämsta på att blogga. På att skriva intressanta och spännande inlägg samt skriva ofta men jag ska verkligen jobba på detta och bli bättre! Mer bilder ska det bli, mer inlägg, bättre inlägg. 
Nu har jag lovat det så jag ska verkliigen tänka på det. '
 
Jag ligger just nu i sängen med Lisa och tittar på tv samtidigt som vi håller på med datorn, inte mycket samtal mellan oss :P 
Jag ska upp och fixa lunch/frutkost innan familjen Kardashians som börjar om en kvart. Efter det ska jag måla naglarna, plugga och senare ska jag iväg och spela tennis. Ikväll tror jag att jag är ensam hemma, mamma ska kanske till Sasha och Lisa ska iväg med en vän. Så jag är förmodligen ensam när jag kommer hem vid halv 8 efter tennisen, (jag upprepar mig, i know) Då ska jag fixa lite mys och bara njuta, jag har inte varit ensam hemma på jättelänge. Fast mamma kanske är hemma iallafall men det gör inget vi kan ha mysigt hon och jag också. 
 
Nu valde jag att blogga istället för att fixa lunch så jag får ta lunchen när det är slut. 
 
 
Här ligger vi!

13/12/12

Godmorgon
Nu ligger jag i sägen och kollar på the gilla säsong 4. Det är så bra, fast jag har sett det 100 gånger :p
Jag gick upp lite över 7 i morse för att se lucia på tv. Jag var för trött så det blev sängen ingen.
Jag ska kolla lite till på the hills sen ska jag äta frukost och fortsätta med samhällskunskapen.
Hörs sen!


Hej!

Jag och mamma var ute på en lång promenad, 2 timmar var vi ute. Vi började i nyckelviken och gick genom skuru och sen tillbaka till nyckelviken. På hemvägen tog vi en stäng förbi maxi där jag fick handla maten. Så idag blir det en härlig sallad till middag.
Jag sitter och beställer lite kläder från hm också 😊


12/12/12

Hej bloggen! Nu har det gått väldigt många dagar utan att jag skrivit men jag lever! Jag har haft saker för mig så blogga har inte varit första sak att göra. Men alla jobbig heter är borta nu så jag känner mig väldigt stark och glad!
Idag ska jag plugga måste verkligen göra klart min samhälleskunskap, den släpar efter hela tiden. Sen måste jag försöka hitta ett jobb, helst något jobb som man tycker är roligt också! Ta mig på en promenad. Det är mina planer för dagen. Kvällen får vi se vad som händer.


1/12/12

1 December idag! Det känns konstigt måste jag säga! Tiden har gått så himla fort men det ska bli roligt och mysigt med julafton och allt som hör till.

Idag ska jag och min syster kanske till våran moster och kusinerna på en fika :) Vi får se vad dem har för planer.
Förövrigt så har jag och Alex bestämt att vi ska försöka fortsätta. Det känns väldigt skönt måste jag säga jag är lycklig!
Senare idag kanske jag, Lisa, Alex och hans kusin Olivia gå ut och åka i snön! Äskar att leka i snön :p
Nu ska jag kliva upp och äta samt titta på... Gossip Girl.


RSS 2.0