28/02/13

Det blev inte så mycket skrivande igår/ idag eftersom min dag var ganska hektisk, men rolig!
Igår så träffade jag issa vilket verkligen var mysigt vi satt och fikade på expresso house i sickla. Sen tog vi en liten promenad i den underbara solen!
Vid kvart i tre lämnade jag av issa vid bussen och då hoppade Lisa av samma buss. Sen gick jag och Lisa hem till Lotta för att hämta killarnas saker. Sen hämtade vi Kalle efter det Malte. Sen åkte vi hem men lämnade sakerna bara innan vi gick till maxi för att handla mys och middag. Sen var vi ute lite i solen.
Vi kom hem vid halv sex och då fick killarna spela på våra mobiler medans jag och Lisa kollade på något program. Sen kom Alex vid halv sju och då åt vi middag alla sex. Jätte mysigt!
Efter maten blev det en liten kvällspromenad/ lekstund. Vi kom hem och då fick killarna kolla på film medans Jag, Lisa, Alex spelade monopol (blivit beroende av det) sen somnade killarna i min säg. Jag och Alex gick och la oss med Kalle i sängen och Malte på en madrass på golvet.
Morgon: jag och Kalle klev upp vid kvart över sju :/ medans Alex och Malte sov vidare. Sen kollade killarna på film. Vid Elva gick jag, Lisa, Ebbe, Malte och Kalle till maxi för att handla fika och lunch. Sen gick vi hem och kollade på Madicken och då fick jag sova en lite stund.
Sen åkte vi och lämnade killarna hos Lotta och Petri vid tre.
Sen åkte Lisa och jag till stan och möte pappa och Twix för att äta middag. Mysigt! Sen ville Twix följa med hem eftersom mamma inte var hemma. Men vi spelade monopol hela kvällen från sju till elva. Så vi ligger vi alla i varsin säng.
Jättemysig dagar!


Dagens

Tröja: Gina Tricot
Topp under: MQ


27/02/13

Hej!
Nu sitter jag på bussen på väg till sickla för att träffa issa :D ska bli väldigt roligt men är lite nervös. Har inte träffat henne på jättelänge!
Vi ska väl fika lite i sickla sen ska jag möta Lisa för att hämta Malte och Kalle på dagis. Sen ska vi ta med killarna hem till oss :) om dem vågar så ska dem sova över.
Idag var det verkligen varmt! Blev helt chockad när jag gick ut.
Men vi hörs sen :)


Mys innan ZzZz

Nu ligger jag i min säng med Lisa vi kollar på topmodel efter det blir det att sova zZzz


Outfit

Idag har jag på mig:

Tröja: Cubus
Jeans: Cubus


Home sweet Home

Vi kom hem vid 21 från mormor. Det var trevligt där men mormor kan också vara hård så det blev några diskussioner. Men vi överlevde ;)


Mormors middag

Nu blir det mormors underbara lasange


Till Mormor

Jag, Lisa och mamma sitter nu på bussen på väg till mormor på middag. Det ska bli trevligt!
Jag hann inte träffa Issa idag så vi ska ses i morgon istället :)
Hörs sen!


26/02/13

Igår blev det inte så mycket ensam tid utan Alex kom över och vi hade ensam tid tillsammans istället :)
Sen ringde pappa vid halv 11 i morse och undrade om jag ville komma på en fika i forum. Så jag skyndade mig och tog bussen som gick vart i elva. Snabb!! Så vi fikade och shoppade lite där, jag fick ett skal :) jätteroligt,Det är inte ofta vi gör sånt.
Nu håller jag på och gör mig i ordning ska kanske träffa issa en snabbis, efter det ska vi på middag till forum.
Hörs snart


Middag


Outfit

Idag hade jag på mig:

Tröja: HM
Jeans: Cubus


Chill

Vi fixade det vi skulle i forum efter det så skjutsade pappa oss till Finntorp där jag, mamma och Lisa åt lunch det blev sushi. Mmm det är så gott!!
Mätta och glada gick vi från Finntorp till Birgittas bageri där vi handlade lite olika sötsaker :)
Sen kom vi hem vid fyra, då satte vi oss och fikade medans vi kollade på någon film (jag somna efter 5min)
Alldeles nyss åkte mamma till Sasha så jag och Lisa ska bege oss till maxi för att handla lite middag! Sen tror jag att Lisa skulle till Ebbe så då blir jag ensam!! :D


25/02/13

Hej bloggen!
Jag, mamma och Lisa ska till forum nu och möta pappa för att fixa legg och kort till Lisa efter det ska vi väl käka lunch sen vet jag inte vad vi ska göra.
Hörs sen :)


Monopol

Det blev monopol kväll igen! :D


I love My sis


Gårdagens Outfit

Kofta: hm
Halsband: hm
Topp: hm

I <3 HM ;)


24/02/13

Hej!
Igår så han jag inte blogga. Men efter frukosten så kollade jag, Lisa och mamma på en dansk film som var riktigt bra men mycket sorlig! 
Efter det så hoppade jag in i duschen klädde jag på mig och gjorde mig klar. Sen tog vi busssen och kom till Lotta med familj, vi hade riktigt trevligt där men det var lite stelt i början men det gick över. 
Vi tog bussen därifrån vid nio och åkte hem till mamma sen åkte Ebbe iväg och då spelade jag, Lisa och Alex monopol. Det var riktigt roligt vi satt och spelade till ett. Sen blev det sängen och sova :)
 
Idag så har jag inte gjort så mycket, jag Lisa alex hade en mysig frukost (mamma var på promenad) efter det gick Alex hem och jag fick lite ensam tid. 
Nu sitter jag i soffan med mitt täcke och kollar på tv. Mamma ska kanske iväg ikväll så då tänkte jag boka bastun med Alex och sen beställa lite pizza och titta på danska filmen med Alex och Ebbe.
 
Hörs sen :) 
 
 

23/02/13

Jag och Lisa har varit och handlat frukost. Så nu ska vi njuta av den innan det blir att duscha och fixa oss, för vi ska på middag hos Lotta :) Alltså jag,Lisa,Alex och Ebbe det ska bli riktigt trevligt. Hörs sen


Mys middag

Jag och Alex sitter nu med Philip och pratar :) jag och Alex hade en riktig mys middag!


Så himla glad!

Precis när jag hade publicerat att jag väntar på svar från jobbet igår så mailade dem och sa att jag gått vidare i uttagningen!! Nu känns allt riktig bra, är riktigt glad!! :D


Hej på er (eller hej på mig eftersom ingen läser)

Jag kom precis hem från doktorn och forum.
Det gick bra hos läkaren det var en överansträngning i lårets fästning som sitter precis vid knät. Men det var ingen fara utan det kommer gå över :)
Efter det så gick jag och mamma till bibblan och hyrde två filmer och två ljudböcker. Sen blev det lunch på texmex! Vi rullade sedan in på både Lindex, lagerhouse och Åhléns där jag fick en tröja av min snälla mamma. Mamma shoppade på alla ställena :p
Sen gick jag hem där jag befinner mig i soffan medan mamma gick till Sickla där hon skulle kolla på saker.
Nu ska jag leta jobb och vänta på att dem hör av sig från jobbet igår. Kolla på någon film och ta det lugnt ska jag också göra. Ikväll ska jag träffa Alex och Philip får se vad vi ska göra/vara men det löser sig alltid!


22/02/13

Har precis placerat mig i soffan med en kopp te. Jag ska ner till läkaren 10.30 med mitt knä. Efter det ska vi fixa lite ärenden.
Hörs sen!


Tacos

Jag och Lisa är hos Alex och har ätit tacos :) jätte gott! Men nu sitter vi och tittar på lyxfällan men snart börjar mitt favorit program börjar 21:05 uppdrag missbruk
Hörs sen


ZzZz

Jag är väldigt trött så jag ska försöka sova någon timme :)) hörs sen


Mm lunch


Outfit

Vit tröja: Tiger ( Alex men jag fick den eftersom han tvättade den förliten)
Blå skjorta: Bik Bok
Svart kappa: HM
Mörkblå halsduk: Pappa men jag vet inte var den kommer ifrån


21/02/13

Godförmiddag!
Jag kom hem efter en liten stund senan, jag har ju varit på arbetsintetvjuv :) Det gick faktiskt bra tyckte jag men man vet aldrig. Dem skulle höra av sig i morgon så då får vi se vad dem säger.
Just nu kollar jag på farmen och ska äta lite lunch :)
Sen har jag inga planer förrän vid 19 då ska jag äta middag hemma hos Alex och vara där ikväll. Hans mamma åker på konferens så vi blir ensamma för en gångs skull :)


Igår

Igår gick jag, mamma och Lisa och åt på dela casa jätte mysigt! Sen gick jag och simmade med Lisa och det var jätte skönt! Vi simmade någon timme. Det är jobbigt att simma efter ett tag faktiskt men skönt, men mitt knä gjorde så ont att jag inte orkade så länge. Sen kom vi hem lite efter nio och då kom Alex över och vi kollade på film och pratade :)
Det var min går kväll


Outfit

Topp: bik bok


Besviken...

Jag var på gott humör när jag gick upp i morse, sjöng, pratade men sjukt nervös. När jag kommer till stationen så har jag ingen aning vart jag ska, jag är ganska lugn till en början frågar någon men hon pratade engelska så jag sket i henne. Sen ringer jag 118800 dem brukar ju alltid vara så bra! Jag ringer en kille svarar och säger hur jag ska gå jag följer instruktionerna men jag kommer aldrig till det jag ska, tar upp mobilen för att kolla gps:en och då DÖR MOBILEN!! Den hade batteri... Jag så jag går och går frågar en kvinna men hon visste inte nu är klockan halv tolv och jag ger upp! Men ska aldrig ge upp men det är inte lätt när det är iskallt ute, mobilen är död klockan var mycket. Ja så jag åkte hem och laddade mobilen. Då hade dem skickat ett sms och sa att dem ville att jag skulle ringa om en ny tid. Så allt har löst sig tack och lov!!
Men jag har ett knä som gör riktigt ont! Jag kan knappt stödja på det och gå i trappor är omöjligt så jag måste ringa vårdcentralen i dag. Jag och Lisa ska simma iallafall :) sen får jag träffa Alex <3


20/02/13

Jag är så jävla trött! Jag kom hem vid halv ett igår, det var ju lite senare en planerat men jag la mig vid ett och somnade vid fyra!! Då kunde jag inte somna om och så mådde jag lite illa (inte pga drickat igår eftersom jag drack högst 3 cider) så jag höll på och vände mig och försökte hitta den svalaste platsen att ligga på. Men tillslut somnade jag. Sen ringde klockan vid sju så nu är det att gå upp och äta frukost, göra i ordning mig. Sedan arbetsintetvjuv. Jag är riktigt nervös när jag tänker på det men försöker att inte tänka på det.
Efter intervjun ska jag hem och soova!!! Jag lär vara hemma vid tolv senast (intervjuvn börjar kvart i elva) så då ska jag käka lunch och sova någon timme, vid tre ska jag möta Lisa för att gå och simma :) det ser jag fram emot. Sen ska vi hem och käka middag och efter det kommer Alex! Har inte träffat honom på år och dar känns det som


Just nu

Nu sitter jag med Tommie och Micke på en bar i stan :) vi dricker lite och snackar


Dagens

Tröja: hm
Jeans: Gina Tricot


19/02/13

Hej!
Jag har nästan fixat allt jag ska innan intervjuven. Jag och mamma var i forum och där hyrde vi en film som vi nu ska kolla på :) Jag äter min lilla kärlekskaka som jag bakade igår.
Efter filmen är det dags att fixa middag sen drar jag in till stan och träffar Micke och Tommie :)
Hörs sen


Mitt hår

Så här bra blev mitt hår efter klippningen!
Före
efter


Måndagsmys


18/02/19

Hej bloggen! Jag har faktiskt fått besked om att jag ska på en arbetsintetvjuv på onsdag! Jag är riktigt nervös!! Men det klara jag så imorgon måste jag fixa en del saker inför intervjun. Mamma fyller år i morgon också :)
Men nu på kvällen har jag och Lisa bakat det blev jättebra!
Just jag klippte mitt hår i dag också! Visar snart :)


17/02/13

Hejsan! Jag och Lisa sitter just nu och tittar på Date med mig. Igår var jag, Twix och Alex hemma hela dagen vi åt lunch kollade film sen började vi spela monopol och då kom Ebbe och Lisa hem så vi alla lagade mat eftersom mamma inte var hemma. Sen åkte Twix hem vid halv 8 på kvällen så då var det vi fyra, vi snackade och hade trevligt! Sen gick Lisa och Ebbe ut till sina vänner så då kollade jag och Alex en film som var skit dålig!!! Men vi hade mysigt och drack te iallafall :)

Bilder:
Lördags frukost
Söndags lunch


Bilder från igår och idag!

Alex ros till mig <3
Mitt hjärta till Alex :)
Och Twix när vi spelade kort!


15/02/13

Igår var det Alla <3 dag och det firades såklart med Alex! Han kom till mig med en ros och jag gav honom ett litet hjärta. Vi åt middag och kollade på film. Egentligen skulle vi ha bastat och så men Alex har blivit förkyld så det blev lite ändringar. Igår möblerade jag om i mitt rum också vilket blev riktigt bra! gjorde alla saker som stod på mon lista!
Idag var Alex hemma så jag var hemma hos honom och kollade på film :) vid 3 gick jag till Maxi och vi handlade mys sen kom Twix till oss :D nu sitter jag i bastun med Twix och äter chips <3


13/02/13

Hej!
Dem här dagarna som gått har verkligen inte varit roliga. Det har hänt jobbiga saker i familjen, jag har inte gjort mycket och det har känts.
Men imorgon är det alla hjärtans dag och det ska såklart firas med Alex! Jag kan berätta mer om det i morgon.
I morgon på dagen tänker jag duscha, tvätta, möblera om, ringa om praktik, städa och leta jobb! Roligt... Ne men efter känns det så bra!
Nu ligger jag i sängen och kollar på tio model efter det blir det att sova :)


Bad

Jag har precis lagt mig i badkaret som är riktigt varmt! Jag gillar egentligen inte att bada men jag var så nedkyld så jag behövde detta :)


Middag

Idag blev det nyttigt med kyckling och sallad samt lite lök under. Lite citron vatten till Riktigt gott!!


Helgen i bilder


Helgen

Helgen har precis passerat och det var en mycket bra helgen! det känns så bra. I fredags var vi hos Lotta och firade Malte det var jättetrevligt :) Sen åkte jag och mamma hem (lisa åkte till ebbe) och efter ett tag gick mamma till sängs medans jag satt uppe och spelade sims :P Vid 12 kom Alex efter att han varit ute, vi kollade lite på film sen somnade vi vid 2. Alex åkte och jobbade igen tidigt på Lördagen och jag var bara hemma tog det lugnt och var med mamma.
Sen råkade jag somna på soffan men när jag vaknade satt Alex och klappade mig på kinden och satt vid mina fötter. Sen när jag vakna beställde vi mat från jarlahof jättemysigt! Mamma var hos Sasha och Lisa i festlokalen och fixade till deras fest. När jag och Alex hade ätit satte vi oss i soffan och kände "vad gör vi nu?" klockan var runt sju. Så han ringde sin kompis Christian och Andres och dem kom över vi bakade och pratade drack vin. Väldigt trevligt och roligt att träffa dem. 
Sen så gick vi upp till Lisas fest och socialicerade oss sen gick jag och Alex och la oss vid halv 3 :) 
på Söndagen vaknade vi tidigt och var ganska bakis. Vi kollade på film och vid två kom Lisa hem med mc donalds, mmm. Sen gick jag och Alex å la oss i gen och sov 2 timmar... Sen gick Alex och jag åt middag med Lisa och Mamma. Sen träffade jag Alex igen vid 9 och vi tog en promenade sen tittade vi på en film som var riktigt bra! 
 
Hörs snart :)

09/02/13

Idag har jag inte gjort någonting vilket har varit mycket skönt! Alex gick nyss ner för att hämta våran mat! Lisa har sin fest idag och mamma är hos Sasha så jag och Alex är ensamma! Vi ska hålla koll på Lisa och festen samt kolla film och ha det mysigt!
Jag är jättehungrig så jag hoppas han kommer snart!
Ps. Inlägget nedan skulle publiceras i går men kom idag...


Mys stund


Promenad

Jag vart så stel i ryggen så jag gick ut på en lite kvällsproenad :) det var mysigt :)
Fint!!


Outfit

Idag har jag på mig:

Rosa tröja: hm
Skjorta: bik bok
Armband: kommer jag inte ihåg men jag tycker det är så sött


Fel fel

Inlägget publicerades nu Jättekonstigt! Jag är hemma från Maltes kalas nu, det var trevligt men det är Fredag så då är alla vuxna trötta, så det varade inte så länge. Det blev ingen bio ikväll jag får ta det nästa helg eller i veckan!
Jag är jättetrött faktiskt men jag ska spela lite Sims och kolla på någon film, äta mys. Det är så skönt att göra sånt ibland! När jag är med Alex (som jag oftast är) blir det ju inte mycket egentid då man måste kompromissa men det är lugnt det också!
Alex är ute och träffar någon vän men han dyker väl upp här sen :)


Forum

Nu är jag påväg till forum för att handla en present till Malte som har fyllt 7år! Jag ska möta mamma och Lisa där och förhoppningsvis hittar jag några svart/blå jeans :)
Efter det åker vi direkt till moster Lotta och firar Malte! Efter det ska jag på bio eller mys hemma vi får se.
Hör sen puss


08/02/13

Fredag idag och det känns verkligen underbart!
Jag hoppade precis ur duschen och jag tror jag typ har skållat mig... Haha men ratten på duschen är jätte trög och går typ inte att rotera! Jätte hemskt är det man vet aldrig och man får skön temperatur eller kall eller kockhet! Iallafall jag var tvungen att ta disk bärget som vi hade hemma så jag har stått med det! Men det gick bra. Innan man börjar ta disken känns det hemskt men när man håller på och efter är det så skönt!! Men nu är det fint igen :)
Jag har hårinpackning i så jag måste ta ut det innan hår ramlar av!

Before after i köket


Iväg igen!

Jag och Lisa ska snart gå till bussen och åka in till Fridhemsplan och möta pappa! Vi ska äta middag och prata vi har inte setts på länge!
Efter det ska jag träffa Alex antingen till honom eller till mig!
Puss puss


Outfit

Idag har jag på mig:

Topp: hm
Kofta: hm
Skärp: hm
Klocka: ur o penn


Lunch

Jag ska snart gå till bussen för att möta Alex och käka lunch! Jag är vrålhungring så jag hoppas han bjuder på något gott :)
Efter det ska jag hem fort innan jag ska iväg och äta middag i Fridhemsplan med pappa och Lisa. Vi ska mötas 17-18 och jag är hemma vid halv 3 så det går bra! :) hörs sen! Puss


Godmorgon!

Hej jag listade precis ut hur man redigerade bilder på mobilen. Nu låter det som om jag är helt efter men ibland har jag lyckats fixa det och ibland inte.. Haha men nu fattar jag hur man gör så nu lovar jag finare och bättre bilder!
Jag håller på att äta frukost efter det ska jag ta ett bloss och sedan klä på mig och sminka mig sen åka till Alexs jobb och äta lunch med honom (han bjuder ;))


Hemma

Jag kom precis hem från Alex vi kollade lite på matchen där och umgicks. (Hans mamma var hemma) ne men det var trevligt!
Nu sitter jag och kollar på något program och dricker färskpressad juice :)


06/02/13

Kollar på farmen och har precis ätit middag! Jag ska ner och handla lite på tempo snart. Måste ha lite gott till matchen som börjar 21.00. Sverige- Argentina! Spännande :D

Min äckliga middag idag 😝


Pizza

Jag sitter och har precis smällt i mig en pizza. Jag mår inte så bra, huvudet känns konstigt och jag mår lite illa ibland. Känns inte hundra!
Jag och Lisa skulle egentligen träffa mina kompisar Tommie och Micke men jag mår inte bra som sagt så det får vänta lite.
Puss


Bilder från helgen

 
 
Här tog Lisa några fina bilder från när vi var på promenad i Söndags. Här är vi i Nacka Strand!
 
 
Översta bilden på mig och min stora kärlek här i livet! 
Sen en bild på båda mina favvo killar <3
 
 
Här är jag på middagen i Söndags :) Sen har vi min måltid som jag åt i Söndags en härlig räksallad (jag åt samma i Måndags :P)
Här är Lisa på middagen i Söndags! Snyggare systrar får man leta efter ;)

02/01/13

Hej!
Jag har verkligen haft en bra helg, det känns så bra och man blir så glad i kroppen!
 
I fredags kom micke hem till mig vid ett och vi gick en promenad och pratade vi hade inte setts på ett tag så det var mycket trevligt! sen åkte han vid fyra och då fick jag lite ensamtid sen började jag med maten vid sju (mamma var alltså inte hemma)  och Alex kom vid halv åtta och vi åt middag tillsammans. Vid 9 kom Andres över våran gemensama kompis över och hade med sig lite vin så vi drack, pratade och hade det trevligt :) 
 
Sen blev det Lördag och då var det att gå upp vid nio duscha och sen handla middag. Sen kom vi hem och fixade oss och vid halv sex kom våra gäster (Lisa hade födelsedagsmiddag) på middagen blev vid Jag, Lisa, Ebbe, Alex, Twix, Mamma, Lotta, Catta och Lena det var verkligen trevligt! Det var Alex och Ebbes första middag med familjen så det var verkligen roligt och det tycket dem också :) Sen sov Alex och Twix här! 
 
Vi vaknade upp vid nio eftersom Alex och Twix är VÄLDIGT morgonpigga! Vi åt lite frukost och sen klädde vi på oss och gick ut i den underbara solen och gick en lång promenad till Finntorp och där åt vi kebab och mindes när vi bode där allehoppa. Sen gick vi hem och Lisa badade och jag och Twix kollade på film och jag somnade någon timme. Efter det åkte Twix hem vid 6 och jag och Lisa gick då till jarlahof och åt middag det var jättemysigt! Det var längesen vi hade ensamtid. Så det var uppskattat. 
Sen på kvällen kom Alex och vi hade en trevlig kväll :) 
 
Igår var det måndag men inte vilken måndag som helst utan Lisas 16års dag! Jag möte upp Lisa vid fyra och vi gick runt i forum och shoppade lite, sen gick vi till jarlahof (igen) där mamma väntade på oss. Vi hade verkligen mysigt! Våran lilla familj behöde det här! 
 
Det var min underbara helg! Det kommer en massa bilder också :) 
 
 

05/01/13

Nu sitter jag och äter lunch. Jag ska berätta om min helg och igår lite senare!


RSS 2.0